M@Ci4KA | Дата: Пт, 28.06.2013, 18:49 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| склад: 1кг чищеного гарбуза 2 л води 250 грам цукру 0,5 лимона 2 апельсини
приготування: Гарбуз почистити і порізати на кубики. Воду з цукром закип"ятити і додати різаний гарбуз. Прокип"ятити 10-15 хвилин. Остудити і збити блендером (або протерти через сито). Додати сік половини лимона і сік з апельсин. Сік готовий до споживання. Якщо сік закривати на зиму, то потрібно перекип"ятити все разом і розляти у стерелізовані банки, закатати металічними кришками
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |