»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Хлібний квас (Хлібний квас)
Хлібний квас
M@Ci4KAДата: Пт, 28.06.2013, 18:34 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline

Інгредієнти:
10 л води
буханець житнього хліба
15 г дріжджів
2 скл. цукру
сік лимона
родзинки

Спочатку потрібно порізати хліб та дуже добре підсмажити у духовці
Воду розділити навпіл і закип'ятити, сухарі залити половиною окропу та залишити на хвилин 40, коли вихолоне сухарі віджати і процідити
до решти води додати цукор, сік лимону все змішати і ще раз процідити, дріжджі додати в ледь теплий квас і залишити на 4 год
розливати квас у 1,5 л пляшки (не до самого верху) в кожну пляшку класти по 2 родзинки.
Квас тримати в холодному місці.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Хлібний квас (Хлібний квас)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz