»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Мисливський суджук (Мисливський суджук)
Мисливський суджук
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 20:29 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Мисливський суджук

Взяти по 2 кг свинини і яловичини, подрібнити, додати 125 г сала, 15 г чорного перцю, 20 г цукру, 3 г червоного перцю. Набити фаршем тонкі свинячі кишки. Витримати під вантажем 2 дні, потім сушити у висячому положенні 5-6 днів, прокоптити 3-5 днів. Термін зберігання до 8 місяців.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
M@Ci4KAДата: Вт, 03.09.2013, 22:45 | Сообщение # 2
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
tongue tongue tongue tongue

(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Мисливський суджук (Мисливський суджук)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz