M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 20:29 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Мисливський суджук
Взяти по 2 кг свинини і яловичини, подрібнити, додати 125 г сала, 15 г чорного перцю, 20 г цукру, 3 г червоного перцю. Набити фаршем тонкі свинячі кишки. Витримати під вантажем 2 дні, потім сушити у висячому положенні 5-6 днів, прокоптити 3-5 днів. Термін зберігання до 8 місяців.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |
M@Ci4KA | Дата: Вт, 03.09.2013, 22:45 | Сообщение # 2 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
|
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |