»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Темпура (Японська кухня). (Темпура (Японська кухня).)
Темпура (Японська кухня).
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 20:29 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Темпура

Для приготування цієї кулінарної страви нам знадобиться: 400 г філе білої риби, 300 г креветок, 1 морква, 3 картоплини, 1 цибулина. Для тіста: 2 яйця, 300 г колотого льоду, 2 чашки борошна.

Для соусу: 4 ст. ложки соєвого соусу, 3 ст. ложки рисового вина саке чи звичайного білого вина, 3 ст. ложки тертої білої редьки.

Рибу нарізати пластинами шириною 0,5 см. Моркву, картоплю і цибулю нарізати кільцями однакової товщини. Для тіста збити яйця, додати лід і борошно. Рибу, креветки, моркву, картоплю та цибулю занурити в тісто і обсмажити в олії. Для отримання хрусткої скоринки важливо, щоб була велика різниця в температурі між продуктами і жиром, в якому вони смажаться.

Потім приготувати соус із соєвого соусу, вина і тертої редьки. Блюдо їдять, умочуючи кожен шматочок в соус.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Темпура (Японська кухня). (Темпура (Японська кухня).)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz