M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 20:22 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Фрукти смажені в тісті.
Беремо для приготування: 450 г. свіжих фруктів. Банани, ананаси, яблука, груші нарізати на скибочки. Маленькі за розміром фрукти або ягоди, такі як полуниця, можна смажити цілком.
Тісто: 200 г. борошна, 1 ст.л. сухого молока (за бажанням), 0.5 ч.л. пекарського порошку або соди (за бажанням), 300 мл. теплого молока, кориця.
Змішайте всі компоненти і збийте вінчиком тісто, досить густе, щоб воно обволікало фрукти. Покладіть в тісто жменю фруктів, перемішайте так, щоб кожен шматок повністю покрився тістом. Нагрійте топлене масло в невисокій каструлі на середньому вогні. Масло готове, якщо крапля тіста, що впала в нього, пузириться і відразу піднімається на поверхню. Виймайте шматочки фруктів з тіста і обережно опускайте їх в гаряче масло. Смажте 3-4 хв, поки вони не стануть золотисто-коричневими і хрусткими. Вийняти шумівкою і покласти в друшляк, щоб масло стекло. Посипати цукрових пудрою.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |