»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Яблучний рулет «Святковий». (Яблучний рулет «Святковий»)
Яблучний рулет «Святковий».
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 20:21 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Яблучний рулет «Святковий».
Тісто дл яблучного рулету: борошно — 250 г, яйце — 1 шт., Масло рослинне 2 — 3 ст. ложки, сіль — 5 г, вода 3 — 4 ст. ложки, кілька крапель оцту, вершкове масло — 15 г.
Далі готуємо яблучну начинку: яблука 800-1000 г, додаємо жменю родзинок, жменю товченого мигдалю, 100 г панірувальних сухарів, 100 г цукру, третину чайної ложки, кориці, вершкове масло. Для приготування начинки для рулета потріюно яблука очистити від шкіри, видалити серцевину, нарізати дрібними часточками, змішати з мигдалем і родзинками. Панірувальні сухарі змішати з невеликою кількістю цукру, злегка обсмажити на вершковому маслі і посипати підготовлене, змащене маслом тісто, розподіливши на ньому начинку (яблука, родзинки і мигдаль, перемішані разом), зверху посипати корицею, змішаною з цукром потім скачати рулет.
Тепер відносно тіста: борошно просіяти, змішати з яйцем, додати олію, сіль, оцет і замісити круте тісто. Тісто не слід розгортати, його потрібно з силою кидати на дошку, поки воно не перестане приставати до рук і до дошки і не почне міхуритися. Тісто скропити теплою водою і прикрити підігрітим рушником. Залишити тісто на півгодини, розкотити у вигляді трикутника і розтягувати руками до тих пір, поки тісто не стане зовсім прозорим. Дуже тонко розкачане тісто залишити на деякий час, щоб воно підсохло. Тісто змастити розтопленим маслом і третину поверхні покрити начинкою. Потім скачати в рулет, краї міцно защипами і викласти на змащене жиром деко. Збризкати зверху розтопленим маслом і випікати при помірній температурі рівно 45 хв. Рулет слід часто змащувати розтопленим маслом. Коли рулет буде готовий, посипати його цукровою пудрою і розрізати на частини товщиною 2-4 см. Подавати в теплому або холодному вигляді з кулькою ванільного морозива та свіжими фруктами.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Яблучний рулет «Святковий». (Яблучний рулет «Святковий»)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz