M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 20:18 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Готуємо шведський яблучний торт
Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигдалю, 1 ст. ложка борошна, сік і цедра лимона 0.5, 2 яйця.
Яблука очистити, звільнити від серцевини і нарізувати тонкими скибочками. Взяти трохи води, додати ложку цукру і прокип’ятити. В отриманому сиропі кілька хвилин згасити скибочки яблук. Залишки цукру розтерти з маслом, додати жовтки і мелений мигдаль, а також цедру лимона і лимонний сік. Збити білки з невеликою кількістю цукру і змішати з усією масою. Вогнетривкий посуд змазати маслом, викласти дно її скибочками яблук, на них вилити отриману масу і поставити форму з яблучним тортом в духовку і запікати 45 хв на слабкому вогні. Подати в формі у вигляді десерту і полити холодним ванільним соусом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |