M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 20:16 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Як приготувати Пиріг з начинкою «Аленушка».
Для приготування тіста нам потрібно: 5 склянок борошна 2 склянки молока 2 яйця 200 гр масла вершкового 2 чайних ложки дріжджів сухих 4 столові ложки цукру-піску 2 чайних ложки солі
Для смачної начинки нам потрібно:
Все що вам сподобається: вишні без кісточки, яблука або будь-які інші ягоди та фрукти. За власним смаком додаємо цукор-пісок. 3 столові ложки крохмалю 3 шт жовтка (для того, щоб змащувати пиріг)
Готуємо пиріг:
Замішуємо тісто на дріжджах і ставимо підходити в тепле місце. Ділимо наше тісто на дві частини. Одну частину тіста розкачуємо круглої форми і діаметром трохи більше, ніж наша форма, в якій ми будемо пекти наш пиріг. Викладаємо на деко попередньо змастивши його олією. Другу частину теста тонко розкочуємо і вирізаємо з цього тесту кружечки і пелюсточки. З кружечків робимо маленькі трояндочки. На серединку пирога викладаємо нашу начинку і загортаємо краєчки тіста вгору на начинку, щоб трималася форма. Зверху викладаємо наші трояндочки і пелюсточки. Краю нашого пирога змащуємо жовтком. Квіти і пелюсточки можна пофарбувати жовтком змішаним з харчовим барвником. Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів і до готовності випікаємо. Коли трояндочки почнуть підрум’янюватися потрібно вкрити вгору пирога фольгою, а краї пирога залишити не накритими, нехай зарумянівать.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |