»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Яблучний пай (Яблучний пай)
Яблучний пай
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 20:08 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Інгредієнти:
Тісто: 2 ст борошна, 150 г вершкового масла, 0,5 ч.л. солі, 1 ст.л. цукру, 5-6 ст.л. крижаної води
Начинка: 1-1,2 кг зелених яблук, 2/3 ст цукру (якщо кислі яблука, то 1 ст), 25 г вершкового масла, 1-2 ст.л. крохмалю, 1 ч.л. меленої кориці, 0,5 ч. л. мускатного горіха, 1 ч.л. лимонного соку, 2 ст.л. цукру (для посипання)

Приготування:
Борошно в миску просіяти разом із сіллю й цукром. Додати нарізане на невеликі кубики холодне масло, порубати ножем в крихту. Додати воду, замісити ножем тісто. Розділити його на два колобка (більший і менший) і загорнути кожен в плівку. Відправити в холодильник на півгодини.

Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати на дрібні шматочки. Перемішати яблука в мисці разом зі спеціями, лимонним соком і крохмалем. Відставити.

Тісто дістати з холодильника, дати трохи відтанути. Розкачати на посипаній борошном поверхні більший колобок і перенести в змащену маслом форму (краї тіста повинні звисати з форми). Викласти начинку, покласти на неї шматочки вершкового масла. Розкачати другий колобок і накрити начинку. Краї тіста защипить, а посередині зробити дірочку, для виходу пари.

Зверху пиріг змастити водою і посипати цукром. Ставимо в розігріту до 220С духовку. Через 10 хв знижуємо температуру до 180С й випікаємо 40-50 хв, до утворення золотистої скориночки. Повністю охолоджуємо і насолоджуємося смакотою.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Яблучний пай (Яблучний пай)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz