M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:54 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Сосиски звичайні.
Для приготування сосисок кришуть 0,6 кг жирної яловичини, 0,6 кг свинини, 0,2 кг яловичого сала. Додають 1 чайну ложку солі, пів чайної ложки розмеленого круглого перцю, 1-2 головки дрібно насіченої цибулі.
Потім фарш для сосисок набивають у кишки. Перед вживанням сосиски варять або смажать.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |