M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:54 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Македонська ковбаса «Надениця»
Готувати македонську домашню ковбасу «Надениця» потрібно так, треба дрібно нарізати 7-8 стебел цибулі-порею і обсмажити в пів склянки смальцю. Додати 4-5 стручків подрібненого червоного перцю, 3 кг дрібно нарізаної свинини, солі і чорного перцю за смаком. Суміш витримати протягом ночі. Потім набити тонкі свинячі кишки, просушити. Засмажити або запекти домашню ковбасу в духовці.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |