M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:54 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Кишки фаршировані
Готуємо так: 700 г кишок телячих або баранячих, 1 ст. дрібно рубаної цибулі, 80 г нетопленого гусячого (курячого) жиру, 1,25 склянки борошна пшеничного.
Для підливи: 1 стакан натертої моркви, 3 / 4 склянки дрібно рубаної цибулі, 2 столових ложки гусячого жиру, 2 чайні ложки, солі, перець.
Кишки ретельно промийте, розріжте на шматки завдовжки 25-30 см, один кінець кожного шматка перев’яжіть міцною ниткою (шпагатом). Борошно протріть з дрібно нарубаним жиром, додайте цибулю, сіль, перець, все добре змішайте, а потім цим фаршем начиніть кишки. Перев’яжіть другий кінець кишки, промийте їх у теплій воді, проколіть в декількох місцях виделкою. Моркву і цибулю злегка обсмажте, покладіть фаршировані кишки, залийте водою так, щоб вона їх тільки покрила і тушкуйте на середньому вогні. Готові кишки розріжте на порції і, подаючи, полийте підливкою, отриманої при гасінні.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |