M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:51 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Продукти: 4 яблука, 4 чайних ложки цукру або варення.
Яблука треба помити, відрізати верхню частку як капелюшок, вирізати серцевину яблука (не прорізаючи яблуко наскрізь). У отвори, всипати цукор або покласти варення. Яблука накрити кришками-капелюшками, зрізаними спочатку і поставити у форму або теплостійку тарілку. Помістити в духовку або мікрохвильову піч. Коли яблукаотримають загорілий соковитий вигляд і цукор розчиниться, можна витягувати. Остудити і прятного апетиту.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |