»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Готуємо торт. (Готуємо торт.)
Готуємо торт.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 19:50 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
ЧОРНИЙ МАКЛЕР

Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна.

Змішати варення, цукор і соду, залишити на 1 годину. Потім додати молоко, яйця, всипати борошно. Добре перемішати, випекти 2 коржі. Остудити, промазати варенням, зверху кремом. Прикрасити ягодами з варення.

Крем: 1 / 2 склянки сметани, 1 / 2 склянки цукру, збити.

Торт Чарівність Монмартр

1 ст. цукру розтерти з 200 г слив. масла, додати 3 яйця і теж розтерти. Сода на оцті. Піч 4.5 коржа.

Крем: 600 г молока (0.5 літра і 0.5 ст.), 1 ст. борошна. зварити густу масу. охолодити. 3 жовтки розтерти з 1.5 ст. цукру, додати 200 г вершкового масла, все розтерти і додати в охолоджену масу 1 ст. товчених горіхів. Так само зробити з рештою. Верх змастити кремом, посипати розкришеним 0.5 коржа.

БЕЛОЧКІН ТОРТ

4 жовтки розтерти з 1 ст. цукру, 250 г масла, сода, 3 ст. борошна. спекти 3 коржі.

Крем: збити білки, додати поступово 1 ст. цукру, змішати з 1 ст. абрикосового джему, змастити коржі.

ТОРТ «КАЗАНЬ»

ТОРТ «КАЗАНЬ» готуватися так, беремо на 1кг тіста: борошна 560г, масла або маргарину 310г, яєць 2шт, цукру 210г, соди 1,5 г, міцного вина 2гр ..

Торт складається з пісочного коржа (низ), бісквіта (верх) і оздоблювальних напівфабрикатів. Готовий круглий коржик змащуємо фруктовою начинкою і покриваємо бісквітним коржем такого ж розміру. Злегка змащуємо верх шоколадним кремом, верх торта обробляємо кубиком білим кремом та фруктами з варення чи компоту.

Як приготувати пісочний корж: просіваємо борошно, зробивши воронку, кладемо масло, цукор пісок. Добре розтираємо цукор з маслом додаємо яйце, соду, міцне вино. Все добре перемішуємо та з’єднуємо з борошном. Вимісити тісто до однорідної маси розкочуємо круглий коржик, кладемо на лист, протикаємо ножем і випікаємо в духовці нагрітою вище середньої температури. Обробляти корж рекомендується в теплому вигляді.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Готуємо торт. (Готуємо торт.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz