M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:33 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Торт «Наполеон». Інгредієнти для приготування торта:
Для тіста: стакан молока, бажано холодного 150 гр маргарину охолодженого яйце лимонна кислота 1/4 чайної ложки ванілін для запаху столова ложка горілки або коньяку 650 гр борошна
Заварний крем готуемо великий вибір кулінарних рецептів: 500 мл молока яйця 2 шт цукор 200 гр ванілін кукурудзяний крохмаль 2 столові ложки вершки 200 мл закріплювач для вершків
У глибоку миску просіваємо борошно грам 250, додаємо маргарин нарізаний стружкою, лимонну кислоту, ванілін і рубаємо все ножиком, щоб у нас вийшла маса схожа на крихту. Окремо змішуємо яйце, коньяк і молоко, додаємо цівкою в крихту, перемішуємо, додаючи поступово, ще борошно і замішуємо це тісто. Загортаємо готове тісто у харчову плівку і після ставимо в холодильник приблизно на годину.
Поки тісто в холодильнику — готуємо крем. Доводимо до кипіння півтори склянки молока. Що залишилося молоко виливаємо з цукром, ваніліном, крохмалем і яйцями. Потім цю суміш акуратно виливаємо в кипляче на плиті молоко. Варимо крем, постійно помішуючи до загустіння. Потім даємо крему охолонути.
Нагріваємо духовку до градусів 200, деко застеляємо пергаментом або іншим папером для випікання. Випікаємо тонкі коржі попередньо проколюючи їх вилкой.
Збиваємо вершки разом з закріплювачем в піну, і обережно змішуємо з уже остигшим кремом. Остиглі коржі промазуємо заварним кремом не забуваючи про боки. З одного коржа робимо крихту і посипаємо нею весь торт. Готовий тортик ставимо на ніч в холод для того, щоб він добре просяк кремом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |