M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:30 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Що за свято без торта, а для цього потрібно взяти: яєцний білок з 5 шт., ванільний цукор — 17 г, цукор пісок — 150 грам також потрібна цукрова пудра в об’ємі — 70 г, до складу входить також борошно кукурудзяне якого треба взяти — 4 чайні ложки. Для прикраси тортика по австралійськи беремо полуниці грам — 300, цукрової пудри — 4 столових ложки, жирні вершки — 25 грам, лікер вишневий — 1 ложка столова.
Деко потрібно застелити пергаментним папером на якому намалювати коло в діаметрі 24 сантиметра. Духовку для випікання розігріти до 110 градусів.
Ванільний цукор з’є’днати з білками та збити в піну. Поступово в піну додавати цукор та цукрову пудру. Все це продовжувати збивати поки не утвориться туга піна і цукор повністю не розчиниться, далі додаємо кукурудзяну муку.
Усю масу ділимо пополам і одну з них за допомогою кондитерського мішка потрібно випустити в намальований круг на пергаменті яким ми застелили деко — це є основа смачного торта. Другу половину піноподібної маси випустити по краю основи у вигляді кульок. Торт запікати в духовці потрібно 45 хв. Далі промиваємо полуницю, протерти взявши половину в пюре і перемішати з 2 столовими ложками цукру. Вершки жирні разом з цукровою пудрою збити в піну круту, скропити її лікером і виложити в основу торта, не торкаючись кульок — які є прикрасою по краях торта. Поверх збитих вершків викласти цільні полуничні ягоди та полуничне взбите пюре
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |