M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:29 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| ГОРІХОВИЙ ТОРТ.
Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, перемішати усе це і додати туди 5 склянок борошна, яке потрібно змішати перед цим з 1 / 3 чайної ложки питної соди.
Коли зійде тісто. Добре це все перемішати, в нього покласти 3 / 4 склянки ледве м’якого вершкового масла.
Тісто випікти і винести на холод, покрити його рушником. Через півгодини розкатати три пластини і укласти на деко або сковороду, змащену маслом і посипану борошном. Кожен з пластів перекладаємо горіховою пастою, потрібно приготувати З склянки дрібно пом’ятих волоських горіхів, склянку з білком збити і помазати пиним уже яєчним білком. Торт випікати при температурі +220-240, зверху полити згущенм молоком і посипати горішками
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |