M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:25 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Апельсинова ікра із сушених кірочок.
Скоринки від свіжих апельсинів замочити в холодній проточній воді, нехай собі мокнуть дня 2-3. Тільки воду 2 рази на день міняти потрібно. Після вимочування скоринки кип’ятимо хвилин 5 (основа для напою). Варимо сироп з цукру і води, а поки він вариться — пропустимо скоринки через м’ясорубку. Опустимо їх в готовий сироп і далі варимо, як звичайне варення, тобто до невеликого уварювання. Виходить щось, схоже на «Апельсинову ікру» — багато ікринок і майже немає сиропу (він усмоктується). Перекладаємо в банку і зберігаємо в холодильнику. Смачно навіть так поїсти. Піде як начинка до пирогів. Кількість складових залежить від кількості вихідних — кірочок.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |