M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:24 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Чатні гостра пряна приправа.
Яблука (антонівка)- 200 г, родзинки — 75 г, цибуля ріпчаста — 1 шт., Помідори — 2 шт., Цукор — 200 г, по щіпці порошку імбиру і гвоздики, гірчиця, винний оцет.
Яблука очистити, звільнити від серцевини і згасити на слабкому вогні, додавши трохи води. Ізюм та цибулю дрібно нарубати. Помідори обшпарити окропом і зняти з них шкіру. Всі продукти скласти в одну каструлю і поставити тушкувати на слабкому вогні на 1 г. Охолодити і подавати до холодного м’яса або риби. Приправа добре зберігається в холодильнику.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |