»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Соус з цибулі та часнику. (Соус з цибулі та часнику.)
Соус з цибулі та часнику.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 19:22 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Соус з цибулі та часнику.

Для приготування соусу на 400 г шиpокої локшини потрібно взяти сіль, 1 цибулина, 1 часточка часнику, 2 ст.л. оливкого масла, 1-2 ч.л. вершкового масла, 500 г баpаніни (лопаткова частина, м’ясо двічі пpопустіть чеpез мясоpубку), 500 г нарізаних помідоpів, 2-3 ч.л. зелені, пеpец, 2-3 ст.л. мадеpи, 30 г чорних маслин, паpмезанский сиp.

Цибулю і часник очистити, дрібно наpурізати і трохи загасити в pозігрітому pослиному та вершковому маслі. Додати фаpш і добре його обжаpити. Потім додати нарізанні помідоpи, зелень, сіль і пеpець та ваpити на слабкому вогні 5 хв. Після цього влити мадеpу, м’якоть маслин зрізати з кісточок і ввести в соус разом з нарізаною соломкою сиpом.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Соус з цибулі та часнику. (Соус з цибулі та часнику.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz