M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:21 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування соусу потрібно взяти 25 раків, чверть склянки борошна, дві ложки масла, дві ложки сметани, ложку сиру і кропу, один лимон.
Раки потрібно зварити із сіллю і кропом, очистити ніжки і шийки, всю що залишилася шкаралупа стовкти, підсмажити в олії, всипати борошно, розмішати та розвести 3 склянками бульйону, прокип’ятити, влити сік з лимона, сметану, сир, закип’ятити і всипати трохи зеленого кропу.
Обливати на блюді варену курку, мізки, рибу, та ін.. Подавати як гарнір до ракових шийок і ніжок.
Любите готовить дома, а вы знаете как приготовить суши роллы видео может вам помочь сделать кулинарный шедевр Между прочим суши популярное блюдо не только в японии но и у нас.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |