»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Салати з Хріну. (Салати з Хріну.)
Салати з Хріну.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 19:19 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
алати з Хріну, але мабуть це більше звучить як приправа до мясних страв.

Хрін з оцтом.

До натертого хріну (приблизно півкіло) додається 2-3 ч.л. цукру і трохи менше 1 ч.л. солі. Все перемішується. Потім береться 3% оцет і доливається у хрін, поки не буде досягнута потрібна консистенція (хрін повинен бути соковитим, причому сік повинен бути видно). Одночасно пробується. Якщо потрібно, додається цукор, сіль, або якщо сильно кислий виходить, то кип’ячена вода.

Хрін з буряковим соком.

Готується так само, як і Хрін з оцтом, але оцту дається менше, і додається сік з сирого столового буряка. Кількість бурякового соку визначається естетичним почуттям того хто готує хрін. Коли хрін буде радувати око і язик )), тоді він готовий.

Готуємо Хрін з яблуками.

Готується теж так само, як і Хрін з оцтом, але спочатку до вказаної кількості (0.5 кг хрону) додається 0.1 кг тертих кислих яблук, а потім салат доводиться до потрібної кислотності оцтом. Бажано підфарбувати буряковим соком, тому що яблука можуть потемніти.

Хрін зі сметаною.

Використовуємо основний кулінарний рецепт, як і Хрін з оцтом, то б то (хрін + сіль + цукор) і замість оцту сметана. Відрізняється більш ніжним і не таким гострим смаком в порівнянні з попередніми рецептами салатів.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Салати з Хріну. (Салати з Хріну.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz