M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:18 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Приготувати Соус «Беарнез»
Варити при слабкому нагріванні протягом 20-30 хвилин оцет з цибулею, часником, естрагоном. Потім протерти отриману суміш через сито, ввести в неї жовтки і поставити на водяну баню. Постійно помішуючи, додати поступово маленькими шматочками масло.
Для приготування соусу треба взяти: Оцет — 250 г, цибуля — 150 г, яйця (жовтки) — 3 шт., Часник — 2 г, масло вершкове — 150 г, естрагон, сіль за смаком.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |