»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Вареники з печінкою. (Вареники з печінкою.)
Вареники з печінкою.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 19:13 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
ареники з печінкою.

Для приготування вареників беремо: 1 склянку пшеничного борошна, 1 яйце, 1 / 4 склянки води, 2 столових ложки вершкового масла, сіль. Для фаршу 400 г. печінки, 3 цибулини, 1 столова ложка вершкового масла, сіль, перець чорний мелений, зелень кропу і петрушки.

Борошно просіяти, зібрати гіркою, вгорі зробити лунку, влити збиті сирі яйця, додати воду і замісити тісто (не дуже круте). Посипати брошном, накрити рушником і дати постояти 30 — 40 хвилин. Печінку треба очистити від жовчних проток, зняти плівку, дрібно нарізати і підсмажити на олії з частиною цибулі до готовності. Охолоджену печінку пропустити через м’ясорубку, додати сіль, перець, подрвбнену зелень, дрібно нарізану цибулю — пасеровану в олії, добре перемішати. Тісто розкачати тонким (1,5 мм.) Пластом, склянкою видавити круглі коржі. На кожен коржик покласти чайну ложку приготовленого фаршу, краї тіста змастити збитим сирим яйцем і з’єднати. Опустити вареники в підсолену киплячу воду і варити, поки вони не спливуть на поверхню. Відкинути на друшляк, щоб стекла вода. Подавати з вершковим маслом.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Вареники з печінкою. (Вареники з печінкою.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz