M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:13 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| ареники з печінкою.
Для приготування вареників беремо: 1 склянку пшеничного борошна, 1 яйце, 1 / 4 склянки води, 2 столових ложки вершкового масла, сіль. Для фаршу 400 г. печінки, 3 цибулини, 1 столова ложка вершкового масла, сіль, перець чорний мелений, зелень кропу і петрушки.
Борошно просіяти, зібрати гіркою, вгорі зробити лунку, влити збиті сирі яйця, додати воду і замісити тісто (не дуже круте). Посипати брошном, накрити рушником і дати постояти 30 — 40 хвилин. Печінку треба очистити від жовчних проток, зняти плівку, дрібно нарізати і підсмажити на олії з частиною цибулі до готовності. Охолоджену печінку пропустити через м’ясорубку, додати сіль, перець, подрвбнену зелень, дрібно нарізану цибулю — пасеровану в олії, добре перемішати. Тісто розкачати тонким (1,5 мм.) Пластом, склянкою видавити круглі коржі. На кожен коржик покласти чайну ложку приготовленого фаршу, краї тіста змастити збитим сирим яйцем і з’єднати. Опустити вареники в підсолену киплячу воду і варити, поки вони не спливуть на поверхню. Відкинути на друшляк, щоб стекла вода. Подавати з вершковим маслом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |