M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:12 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Уральські Пельмені.
Для приготування пелменів беремо і перемелюємо на м’ясорубці 1 кг сіжої телятини і 0.5 кг свинини з 1 зубцем часнику та 1 цибулиною.
Розбиваємо 3 яйця, додаємо стакан води і збовтувємо. До яйця додаємо 5 склянок борошна — робимо тісто на пельмені. Звичайно якщо у вас шикарна кухня серед квартиры Полтава то, це робиться з більшим задоволенням, Фарш перемелюємо 2 рази, потім туди додаємо 1 склянку води. Сіль — за смаком. Варимо пельмені в бульйоні, але рекомендуємо бульйонні кубики, хоча за канонами потрібно бульйон зі свинини і яловичини.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |