»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Уральські Пельмені. (Уральські Пельмені.)
Уральські Пельмені.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 19:12 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Уральські Пельмені.

Для приготування пелменів беремо і перемелюємо на м’ясорубці 1 кг сіжої телятини і 0.5 кг свинини з 1 зубцем часнику та 1 цибулиною.

Розбиваємо 3 яйця, додаємо стакан води і збовтувємо. До яйця додаємо 5 склянок борошна — робимо тісто на пельмені. Звичайно якщо у вас шикарна кухня серед квартиры Полтава то, це робиться з більшим задоволенням, Фарш перемелюємо 2 рази, потім туди додаємо 1 склянку води. Сіль — за смаком. Варимо пельмені в бульйоні, але рекомендуємо бульйонні кубики, хоча за канонами потрібно бульйон зі свинини і яловичини.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Уральські Пельмені. (Уральські Пельмені.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz