M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:12 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Пельмені сибірські. Для приготування тіста: 320 г. борошна, 1 яйце, 120 г. води, 7г. солі. Для приготування фаршу: 200 г. м’якоті яловичини, 240 г. м’якоті свинини, 28 г. цибулі ріпчастої, чайна ложка солі, 160 г. молока (води, бульйону), 20 г. борошна для підсипання. Для подачі на стіл: 75 г. масла або 50 г. масла + 25 г. оцту.
Просіяне борошно насипати на стіл, зробити в ньому ямку, влити туди воду, яйце, додати сіль і замісити круте тісто. Готове тісто закрити кришкою і дати йому постояти близько півгодини. За цей час приготувати фарш: Пропустити через м’ясорубку яловичину і свинину жирну з часником, цибулею, додати перець, сіль, молоко або бульйон і добре вимішати. Потім тісто нарізати на шматки, розкачати варениці, а в центр покласти готовий фарш і сформувати пельмені. Варити невеликими партіями у киплячій воді (на 1 кг. виробів 4 л. води і 40 г. солі). Подавати до столу пельмені рекомендовано з маслом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |