M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:11 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Пельмені з грибами Для приготування тіста: 320 г. пшеничного борошна, 1 маленьке яйце, 120 г. води, 7 г. солі, 20 г. борошна для підсипання, 100 г сметани. Для фаршу у пельмені: 150 г. вареного рису, 40 г сушених грибів, 50 г. ріпчастої цибулі, 50 г вершкового олії, сіль.
Просіяне борошно насипати на стіл, зробити в ньому ямку, влити туди воду, яйце, додати сіль і замісити круте тісто. Готове тісто закрити кришкою і дати йому постояти близько півгодини. За цей час набухає клейковина і тісто робиться еластичним. Потім тісто нарізати на шматки і сформувати пельмені. Варити невеликими партіями у киплячій воді (на 1кг. виробів 4 л. води і 40 г. солі). Подавати з маслом, з маслом і уксусом, зі сметаною, з тертим гострим сиром. Приготування фаршу: Сухі гриби замочити, зварити, дрібно порубати, злегка обсмажити, додати пассерованну цибулю, з’єднати з рисом і перемішати.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |