M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:09 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування санх вареників з печінкою ми беремо 1 склянку борошна борошна, 1 куряче яйце, 1 / 4 склянки телої води, 2 столових ложки масла вершкового, сіль за смаком. Для фаршу треба взяти 400 г. печінки, 3 середніх цибулини, перець чорний мелений, 1 столова ложка вершкового масла, сіль, зелень петрушки та кропу.
Борошно просіяти на стіл, зібрати гіркою, угорі зробити лунку, влити збиті сирі яйця, потім воду додати та замісити тісто щоб було не дуже круте. Його борошном посипати, рушником накрити і дати постояти 30 — 40 хвилин. Печінку орібно очистити від протоків жовчних, зняти з неї плівку, потім дрібно усе нарізати та обсмажити на маслі з частиною цибулі до повної готовності. Охолоджену свіжу печінку треба пропустити через м’ясорубку та додати перець, сіль, нарізану зелень, нарзану цибулю, обсмажену в олії, усе це добре перемішати усе це робимо посеред квартиры Тернополь в затишній домашній кухні. Тісто тонким пластом розкачати, видавити (наприклад склянкою) круглі коржі. На кожен з цих коржиків покласти чайну ложку фаршу, а краї тіста потібно змастити взбитим сирим яйцем і з’єднати між собою. Опустити потім зліплені вареники в киплячу та підсолену воду та варити, поки варнки з печінкою не спливуть на поверхню води. Відкинути вареник на друшляк або сито, щоб стекла вода. Подавати з вершковим маслом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |