M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 19:03 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| БУТЕРБРОДИ
Для приготування бутербродів можна використовувати різні харчові продукти: мясо холодне відварне або підсмажене копчений або відварний язик, шинку, різномнітні ковбаси та сири, осетрину варену та різну рибу в різному приготуванні.
Хліб будь-якого сорту, нарізаний скибочками завтовшки близько 1 см, намазують вершковим маслом (холодне, сильно затверділе масло нарізають тонкими пластинками, які кладуть на скибочки хліба). Поверх масла кладуть такого ж розміру шматочок якогось із зазначених продуктів або шар ікри. Кільки і оселедець для бутербродів беруть очищеними від кісток і кла- дуть на хліб зі шматочками зварених круто яєць.
Крім звичайних можна готувати маленькі бутерброди на підсмаженому хлібі, а також закриті бутерброди.
До вашої уваги хочу представити відміну помічницю на кухні це є сенсорная аэрогриль ves 730— багатофункціональний пристрій, який використовується для приготування різних страв за допомогою потоку гарячого повітря без диму та запахів. У даній моделі аерогрилю вперше застосований галогеновий нагрівальний елемент, завдяки якому ваші смачні блюда готується набагато швидше та набагато смачніше, плюс неонова підсвітка. Аерогриль ves 730 має таймер відстрочення приготування їжі а ж на 2:00.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |