M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:59 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Бутерброди гарячі. Скибочки хліба намазати маслом з одного боку. Між двома скибочками покласти начинку за вибором. Підготовлений бутерброд помістити в тостер (для підсмажування хліба і бутербродів) або на решітку, або на нагріту конфорку електричної плити і підсмажити до рум’янцю.
Ці бутерброди подають гарячими з гарячим напоєм за вибором (бульйоном у чашці, чаєм, кавою, меланжем та ін.)
Різновиди. Для начинки можна використовувати: 1) пропущені зелень, яйце, гриби і цибулю; 2) сир і кружечки помідорів; 3) майонез, кружечки ковбаси, гірчицю, помідори; 4) копчену грудинку, цибуля, сир, соус бешамель, гірчицю; 5) тушковане або обсмажене мелене м’ясо з додаванням соусу; 6) філе копченої риби з майонезом, цибулею і помідорами.
Основні продукти: Хліб пшеничний — 100 г, молоко — 20 г, шинка — 25 г, сало — 100 г.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |