M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:57 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Приготувати бутерброди з сайри та яблук. Скибочки батона намазати вершковим маслом. Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, подрібнити разом зі скибочками сайри. Отриманою масою намазати хліб з маслом. Берем для приготування будерброду такі продукти: батон — 100 г, сайра консервована у власному соку — 25 г, яблука свіжі — 10 г, масло вершкове — 10 г.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |