M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:51 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування піци рибної, змастіть коржик томатним соусом (можна з майонезом), укладіть шматочками відварну або копчену рибу, пасеровану ріпчасту цибулю, свіжі або консервовані помідори. Зверху посипати тертим сиром, прикрасьте консервованими оливками. Випікайте 5-8 хвилин при температурі 300 С. Перед подачею на стіл полийте рослинним маслом і посипте рубаною зеленню петрушки, селери, кропу.
Hа одну порцію піци рибної потрібно взяти: 75 г риби, 10 г томатного соусу, 10 г ріпчастої цибулі, 25 г консервованих помідорів, 30 г сиру.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |