M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:46 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Cалат з кальмарів і квашеної капусти
0,5 кг кальмарів 1 шт. цибуля (червона) 2 ст. л. соку лимона 2 зуб. часнику 150 гр. моркви по-корейськи 400 гр. капусти квашеної 200 гр. опеньків маринованих рослинне масло для заправки зелень — петрушка сіль за смаком
Кальмари помити і очистити. У каструлі закип’ятити воду, трохи присолити, і варити кальмари 3 хв. Потім відкинути їх на сито і дати воді стекти. Порізати кальмари вузенькими смужками. Цибульку порізати півкільцями, укласти в миску, збризнути лимонним соком, щоб відійшла гіркота. Часник видавити через прес. Дрібно нарізати корейську моркву. Петрушку нарубати, квашену капусту відтиснути від россолу. Мариновані гриби відкинути на сито і дати воді стекти. Всі продукти акуратненько змішати, заправити рослиним маслом і залишити настоятися 30-40 хв.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |