M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:42 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| КІНОКО АЛЕ ТАМАНЕГІ (це фарширований лук по-японськи).
Для приготування страви потрібно зяти 4 середніх цибулини, 250 грам свиного фаршу, 1 куряче яйце, 100 грам грибів свіжих, пів столової ложки рослиного масла та 2 ч.л. соусу соєвого бажано для страви взяти 2 ч.л. білого вина, а ще краще якщо це буде рисове вино саке, берем крохмаль.
Для приготування соусу: 2 чашки бульйону, 2 ст.л. соусу соєвого, пів чайної ложки солі, 1 ст. ложка цукру, крохмалю 2 ч.л., 130 грам стручків квасолі.
Для гарніру: овочевий салат та рис.
Цибулю чистимо, миємо. Зрізав верхню частину, видовбав так, щоб залишилося 2 шари. Видовбану цибулю дрібно січемо і смажимо з дрібно порізаними грибами, Змішаємо їх з меленим м’ясом, яйцем, соєвим соусом і вином. Цією сумішшю наповнимо цибулини, в які перед цим насиплем крохмаль. Нафаршировані цибулини посипимо крохмалем зовні і покладемо на сковороду. Туди ж додамо 2 бульйону чашки, 2 ст. л. соусу соєвого, трішки солі та цукру до смаку. У цьому соусі варимо цибулини 30 хвилин. Потім додамо зелені стручки квасолі і варимо ще 5 хвилин. Дістаємо цибулини, а в соус, що залишився вливаємо розведений у невеликій кількості води крохмаль трохи проваримо. Густим соусом поллємо цибулини і відразу подаємо.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |