M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:40 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Сир Стілтон. Взяти 10 штофів парного молока (штоф — 6 склянок по 200 мл), 5 штофів свіжих вершків, перемішати, влити трохи кип’ятку, влити подпушку, знову перемішати. Коли сирна маса згорнеться, розділити ложкою її на грудки, просолити і покласти в мішечок під прес на 2 години. Сироватку закип’ятити, потім покласти в неї на 1/2 години, що знаходився під пресом сир і знову покласти під прес вже у форму. Оповити колом холстиною (вершина і вниз відкриті). Покласти сир на дошку в сухий теплій кімнаті, перевертати 2 рази в день. Витримувати так 3 місяці, сир затвердіє. Потім зробити в середині головки сиру отвір (товщиною в палець на глибину 5-6 см), налити в нього малаги або мускатного вина, отвір закрити вийнятим сиром і поставити сир у сухий льох. Вино вбереться у сир і надасть їйому чудовий запах і смак. Вживання сиру є дуже корисно і тому не забувайте про це.якщо у вас проблеми зі шлунком, порушена мікрофлора радимо спробувати в ваш раціон Симбитер — це пробіотик нового покоління який викристовуеться як кисломолочний продукт, але його в чистому вигляді, без процедури закваски теж можна вживати він містить найбільш високі концентрації дружніх людині корисних бактерій. Цей продукт використовують для відновлення нормальної мікрофлори шлунка при дисбактеріозах і дисбіозах, та також після застосування антибактеріальних і зимиотерапевтических препаратів, гострих і хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |