M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:39 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| ДОМАШНІЙ СИР
Продукти: 1 кг некислого сиру, 1 л молока, 200 гр. вершкового масла, 1 ч.л. солі, 1 ч. л. соди і мати під рукою трохи кип’ятку для гасіння соди.
Технологія приготування така: сир проварити в молоці, це для того, щоб він став менш кислим і зникли грудки і відкинути його на сито або марлю. Потім в алюмінієву бо до емальованого посуду пригорає покласти відціжений сир, додати сіль, вершкове масло і поставити на вогонь і почати розмішувати. Коли вийде однорідна маса, додати туди соди, погашеної кипятком і продовжувати помішувати. Маса повинна збільшитися в обсязі, а потім почати скочуватися в грудку. Потім Цей клубок перекладають в салатницю або щось інше, накривають зверху тарілкою і дають охолонути. Зазвичай це краще робити ввечері і до ранку сир був готовий. Були варіанти з великим додаванням солі й кмину. Причому, чим більше сир вистоюється, тим смачніший він стає.
Як відомо жіноча краса деколи потребуе жертв особливо коли на видних місцях зявляеться волося і приходиться эпилятор купить щоб ніжна шкіра ще ствла ніжнішою. А ле при виборі єпілятора потрібно проконсультуватися з спеціалістом так як вони є різних видів і моделей.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |