M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:35 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Каша в скороварці
Береш півлітра молока, півсклянки крупи (рис або гречка, можна і китайську гречку) і ще потрібно півгодини вашого часу. У скороварку наливаєш склянку води і ставиш на дно підставку для приготування на пару. На підставку ставиш каструльку з молоком і насипаною туди крупою. Додаємо цукор і сіль за смаком, накриваєш кришечкою. Закриваєш скороварку, вмикаєш сильний вогонь. Як засичала — вогонь зменшити й засікати півгодини. Тепер увага — через півгодини вимкни вогонь, але тиск у скороварці ні в якому разі не скидай! Інакше каша втече. Нехай 15 хвилин просто постоїть і трохи охолоне. Смак — дивний! Крім того, так можна готувати кілька різних каш одночасно, каша природно не пригорає і молоко не тікає.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |