M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:35 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Готуемо Гур’ївську кашу з горіхами і варенням. Готуємо так — горіхи волоські — 400 г, мигдаль — 100 г, вершки — 600 г, крупа манна — 1 / 3 склянки, цукор-пісок — 3 / 4 склянки. Відварити 400 г горіхів і 20 шт. гіркого мигдалю, очистити ядра, стовкти в молоці. 6 склянок вершків влити в миску, поставити на малий вогонь і знімати, складаючи в тарілку, ті які утворюються рум’яні пінки. Потім всипати в інші вершки 1 / 3 склянки манної крупи, зварити рідку кашу, всипати в неї стовчені горіхи, мигдаль, 3 / 4 склянки цукру, розмішати. Зробити на блюді рант з тіста і покласти ряд пінок, ряд каші і т. д. і пересипати зверху цукром і сухарями. Подаючи на стіл, прикрасити фруктами і варенням.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |