»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Юшка гаряча ординарна. (Юшка гаряча ординарна.)
Юшка гаряча ординарна.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 18:32 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Оброблену рибу залити холодною водою і поступово нагріваючи, довести бульйон до кипіння, потім видалити піну, додати петрушку, цибулю і продовжувати варіння протягом 40-50 хвилин. Готовий рибний бульйон процідити і освітлити відтяжкою з ікри.
Для приготування відтяжки ікру розтерти в ступці, поступово додаючи воду (по 1-2 ложки) до тих пір, поки не вийде однорідна маса (ікринки повинні бути ретельно розтерті). Після цього масу розвести холодною водою (0,4-0,5 л води на 100 г ікри) і додати сіль.
Приготовлену відтяжку влити в рибний бульйон, добре розмішати, закрити посуд кришкою, нагрівати до кипіння, видалити піну і продовжувати варіння при слабкому кипінні 20-30 хвилин. Готовий бульйон зняти з вогню і дати йому відстоятися (Відтяжка осідає на дно), а потім процідити.
При виготовленні великої кількості рибної юшки відтяжку можна вводити в два прийоми. При варінні в бульйон слід додати стебла петрушки і селери, які надають бульйону (усі) приємний аромат і гарний зеленуватий відтінок.
Юшку подавати в бульйонних чашках. Окремо на пиріжковій тарілці можна подати розтягаї або кулеб’яку з вязига або рибним фаршем. Краща уха виходить з дрібної риби — йоржів та окунів.
Йоржі або окуні — 150 г, ікра паюсна — 8 г, петрушка — 5 г, селера — 5 г, цибуля — 10 г.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Юшка гаряча ординарна. (Юшка гаряча ординарна.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz