M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:32 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Юшка рибна бурлацька.
Бульйон рибний, зварений із дрібної риби і харчових залишків від улова миня та судака, потрібно процідити, покласти в нього цілі бульби очищеної картоплі, очищені головки цибулі, покласти також петрушку і варити усе це 20-25 хвилин. Тоді як рекомендують новини в світі рибалок потрібно за 10-15 хвилин до закінчення варіння юшки додати шматки риби, перець, лавровий лист, сіль, вершкове масло. Подавати юшку потрібно з шматками риби, картоплею, цибулею та зеленню.
Складові рибної юшки: риба дрібна (йоржі, окуні) — 150 г, харчові залишки з улова миня й судака — по — 60 г, картопля — 150 г, цибуля ріпчаста — 25 г, корінь петрушки — 5 г, масло вершкове — 5 г, зелень, перець чорний горошком, лавровий лист, сіль.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |