»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Юшка рибна бурлацька. (Юшка рибна бурлацька.)
Юшка рибна бурлацька.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 18:32 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Юшка рибна бурлацька.

Бульйон рибний, зварений із дрібної риби і харчових залишків від улова миня та судака, потрібно процідити, покласти в нього цілі бульби очищеної картоплі, очищені головки цибулі, покласти також петрушку і варити усе це 20-25 хвилин.
Тоді як рекомендують новини в світі рибалок потрібно за 10-15 хвилин до закінчення варіння юшки додати шматки риби, перець, лавровий лист, сіль, вершкове масло. Подавати юшку потрібно з шматками риби, картоплею, цибулею та зеленню.

Складові рибної юшки: риба дрібна (йоржі, окуні) — 150 г, харчові залишки з улова миня й судака — по — 60 г, картопля — 150 г, цибуля ріпчаста — 25 г, корінь петрушки — 5 г, масло вершкове — 5 г, зелень, перець чорний горошком, лавровий лист, сіль.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Юшка рибна бурлацька. (Юшка рибна бурлацька.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz