M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:29 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Курочка з медком та грибочками на Старий Новий Рік:
Нам потрібно: 1 кг філе курки, 250 грамм печериць, 1 стол. ложка борошна, 1 літр бульйону, 2 стол. ложка меду, 100 грам сухого червоного вина, чотири цибульки, часник, морква, зелень, перець, сіль, 100 гр масла вершкового.
Приготування кулінарного рецепту:
1. Нарізаємо філе, солимо його і смажимо у вершковому маслі по утворення рум’яної скоринки.
2. Окремо підсмажуємо цибульку і моркву.
3. Філе поміщаємо в посуд-гусятницю, додаємо підсмажену цибульку і моркву, вино, часник, перець, спеції і потім готуємо на повільному вогні під прикритою кришкою 1 годину.
4. Соус для страви: обсмажуємо 1 столову ложку борошна з 1 столовою ложкою вершкового масла. Як мука підрум’яниться, вузькою цівкою при постійному помішуванні вливаємо туди бульйон. Окремо у вершковому маслі смажимо гриби.
5. Коли курочка практично готова, знімаємо її з вогню, додаємо соус, грибочки і медок.
6. Доводимо до готовності на слабкому вогні.
Смачного Вам від СМАКОТИ! ))
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |