M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:25 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Курча в хрусткій скоринці.
Потрібно для приготування страви: Курча 0,5 кг, панірувальні сухарі 0.5 склянки, тертий сир 2 столові ложки, масло вершкове 0.5 склянки, яйця 2 шт, часник 2 зубки, рубана зелень і корінь петрушки 2 ч ложки, сіль за смаком.
Приготування суміші для покриття курки: збити 2 яйця, розтопити масло протягом 1 хвилини на 100% потужності, змішати.
Суміш для утворення хрусткої скоринки: змішати сухарі, тертий сир, 2 ч ложки рубленого кореня петрушки (але можна й без нього), товчений часник і сіль.
Розділити курча на 2 шматки по 200 гр. Опустити в яєчну суміш, а потім добряче обваляти в «суміші для скоринки «. Покласти шматки в блюдо, накрити вощеним папером або тарілкою. Готувати при повній потужності 4-5 хвилин. Повернути шматки так, щоб внутрішні частини виявилися зовні і довести до готовності ще 4-5 хвилин. Час приготування змінюється прямо пропорційно вазі курчати.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |