»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Качення по російськи. (Качення по російськи.)
Качення по російськи.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 18:24 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Качення по російськи.

Беремо качку і за допомогою ножа здираємо з неї шкірку з жиром. Потім зрізаються крильця, ніжки, філе — Все, що зрізається. Нарізаємо кільцями ріпчаста цибулю. Дрібно нарізаємо качину шкірку з жиром.

Ставимо на плиту качатницю. Коли вона нагріється — кладемо в неї половину нарізаного качиного жиру. Закриваємо кришкою. Коли шкварки придбають золотистий колір жир виливаємо на сковорідку, а шкварки викладаємо на тарілку.

Укладаємо жир, що залишився зі шкіркою в качатник. Чекаємо поки він дійде до кондиції. Попутно на витопленому качиному жиру (той, який ми вилили на сковорідку) пасеруємо половину всіеї цибулі, що ми нарізали. Коли вона ожариться — викладаємо її на шкварки.

Коли витопився жир, вкладаємо в качатницю качку. Пасеруємо цибулю яка залишилася. Коли вона майже дійшла — додаємо 2-3 мелкопорізаних помідорів, ще трохи обсмажуємо і туди ж у качатницю. Присолюємо. Нарізаємо часточками яблука й укладаємо з краю. Закриваємо все кришкою і тушкуємо. Готову страву посипаємо зеленню


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Качення по російськи. (Качення по російськи.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz