M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:24 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Качення по російськи.
Беремо качку і за допомогою ножа здираємо з неї шкірку з жиром. Потім зрізаються крильця, ніжки, філе — Все, що зрізається. Нарізаємо кільцями ріпчаста цибулю. Дрібно нарізаємо качину шкірку з жиром.
Ставимо на плиту качатницю. Коли вона нагріється — кладемо в неї половину нарізаного качиного жиру. Закриваємо кришкою. Коли шкварки придбають золотистий колір жир виливаємо на сковорідку, а шкварки викладаємо на тарілку.
Укладаємо жир, що залишився зі шкіркою в качатник. Чекаємо поки він дійде до кондиції. Попутно на витопленому качиному жиру (той, який ми вилили на сковорідку) пасеруємо половину всіеї цибулі, що ми нарізали. Коли вона ожариться — викладаємо її на шкварки.
Коли витопився жир, вкладаємо в качатницю качку. Пасеруємо цибулю яка залишилася. Коли вона майже дійшла — додаємо 2-3 мелкопорізаних помідорів, ще трохи обсмажуємо і туди ж у качатницю. Присолюємо. Нарізаємо часточками яблука й укладаємо з краю. Закриваємо все кришкою і тушкуємо. Готову страву посипаємо зеленню
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |