M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:22 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Курка з хрусткою скоринкою.
Берем курку 0,5 кг, панірувальні сухарі пів склянки, тертий сир — 2 столові ложки, масло вершкове теж пів склянки склянки, яйця 2 шт, часник 2 зубчики, також для смаку потрібна накришина зелень і корінь петрушки 2 ч. ложки та сіль за смаком.
Приготувати суміш для покриття курки: Потрібно збити 2 яйця, розтопити масло протягом 1 хвилини на 100% потужності духовки, усе це змішати.
Суміш для утворення скоринки: Змішуємо сухарі, тертий сир, 2 ч. ложки нарізаного кореня петрушки, товчений часник і сіль.
Тепер сам процес приготування курки: розділити курку на 2 шматки по 200 гр. Опустити в яєчну суміш, а потім добряче обваляти в суміші для утворення скоринки. Покласти шматки в блюдо, накрити вощеним папером або тарілкою. Готувати при повній потужності 4-5 хвилин. Повернути шматки так, щоб внутрішні частини виявилися зовні і довести до готовності ще 4-5 хвилин. Час приготування курки змінюється прямо пропорційно вазі птиці.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |