M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:20 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Смажений гусак з яблуками.
Для приготування страви потрібно взяти: гусак — 2-2,5 кг, сіль, перець — 1ч. ложка, яблука — 0,5-0,8 кг, майоран — 2 г, цибуля ріпчаста — 4 шт., бульйон м’ясний — 2 склянки. Головне — звільнити тушку 1,5-2-кілограмового гусака від зайвого жиру, натерти зовні і всередині ложкою кмину з сіллю, нафарширувати невеликими яблуками (краще сорт Пепін китайський), посипаними сіллю з майораном (у прорізи). Смажити на деко з маслом і цибулею (4 цибулини), поливаючи бульйоном. Спекти окремо 6-8 хороших, великих яблук з імбиром, майораном і цукром. Обкласти ними гусака. Потім гусака облити червоним соусом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |