M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:20 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Смажені мариновані курчата
Курчата 2 шт. по 0,5 кг, вино біле 1 склянка, сік ананасовий 3 склянки, масло — 75 г, ананас подрібнений — 150 г, банан — 2 шт, сіль, перець чорний — за смаком.
Випатрати тушки курчат і замочити на 2 години в ананасовому соку і білому вині. Вийняти, дати стекти маринаду, посолити, запікати в духовці 40 хв при 240С, поливаючи соком, в якому курчата маринувалися. Вийняти курчат, розвести сік, що залишився в посуді, маринадом, додати нарізану кубиками ананас і банани, сіль і чорний перець. Поставити соус кипіти, поки не загусне. Залити смажених курчат соусом, прикрасити скибочками лимона і подати.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |