M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:19 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Смажений півень по-віденськи
Продукти для страви: Півень — 1шт, сіль, борошно, яйце — 1 шт., Сухарі панірувальні, масло для смаження, скибочки лимона і кілька гілочок петрушки.
Для приготування потрібно півня розділити на 4 частини, натерти сіллю, обваляти в борошні, збитому яйці і сухарях і засмажити в киплячому маслі до утворення золотистої скоринки приблизно 15 хв. Подавати, смаженого півня потрібно прикрасивши гілочками петрушки і лимоном.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |