M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:15 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Приготування шашлика з баранячої печінки.
Нарізаємо курдючний жир шматочками (його повинно бути в 3 рази менше, ніж печінки) і баранячу печінку. Складаємо їх разом. Ніяких спецій! Дрібно-дрібно нарізаємо цибулю і кладемо до печінки. Все це ставимо в холодне місце на кілька годин.
На шампур насилюємо як печінку так і жир. Насаджену на шампур печінку посипаємо сумішшю із солі, цукру та коріандру. Готується шашлик 2-3 хвилини. Смачного.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |