»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Готуємо — Бастурма (маринований шашлик) (Готуємо — Бастурма (маринований шашлик))
Готуємо — Бастурма (маринований шашлик)
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 18:14 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Готуємо — Бастурма (маринований шашлик)

Яловичина (вирізка) — 200 г, цибуля ріпчаста — 30 г, оцет винний — 30 г, цибуля зелена — 40 г, лимон — 20 г, базилік — 7 г, кінза, перець, сіль.

М’ясо, нарізане шматками по 30-40 г, кладуть у посуд, посипають сіллю, перцем і рубаною ріпчастою цибулею, заливають оцтом і маринують на холоді 5-6 годин. Смажать м’ясо для шашлика на шампурах над розжареним вугіллям, подають бастурму із зеленим та маринованою цибулею, зеленню, лимоном.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Готуємо — Бастурма (маринований шашлик) (Готуємо — Бастурма (маринований шашлик))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz