M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:14 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Готуємо — Бастурма (маринований шашлик)
Яловичина (вирізка) — 200 г, цибуля ріпчаста — 30 г, оцет винний — 30 г, цибуля зелена — 40 г, лимон — 20 г, базилік — 7 г, кінза, перець, сіль.
М’ясо, нарізане шматками по 30-40 г, кладуть у посуд, посипають сіллю, перцем і рубаною ріпчастою цибулею, заливають оцтом і маринують на холоді 5-6 годин. Смажать м’ясо для шашлика на шампурах над розжареним вугіллям, подають бастурму із зеленим та маринованою цибулею, зеленню, лимоном.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |