»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Юшка рибальська з крупою. (Юшка рибальська з крупою.)
Юшка рибальська з крупою.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 18:09 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Що потрібно для приготування юшки і так, беремо на 1 кг малої риби: вода — 1,5-2 л, цибуля ріпчаста — 2 шт., Морква — 1 шт., корінь петрушки — 1-2 шт., пшоно — 1 / 3 склянки, масло рослинне — 1-2 ст. ложки, лавровий лист — 2 шт., чорний духмяний перець — 5-6 горошин, зелень кропу — 1 пучок.

Рибну дрібницю потрошать, промивають, опускають у холодну воду, варять у протягом 1-2 годин, а потім проціджують через сито. Овочі нарізають скибочками і пасерують на олії. У киплячий рибний бульйон засипають перебране і промите пшоно, проварюють його 10-15 хвилин, потім закладають пасеровані овочі і доварюють вуха до готовності крупи та овочів. При подачі вуха посипають дрібно нарізаною зеленню кропу.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Юшка рибальська з крупою. (Юшка рибальська з крупою.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz